Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Az OGSE az actor.ltx-et kiteszi szabadon és az elég bőven, ha már buherálni akarod. Amúgy sokat nincs mit matatni a config fájlokban. A lanuncherben meg lehet növelni 100 kilóra a súlyt, ki lehet kapcsolni egy csomó extrát, ami tényleg rémálommá teheti az életed. Sok pénzre sincs szükség, mert lőszer és fegyver van dögivel, és ha beállítod a launcherben, még exo-kat is tudsz összeszedni az áldozatokról. Ha megnöveled a lehetséges rejtekhelyek százalékát, na ott aztán lehet találni f@sza dolgokat. Aztán ott van a "mezei" javítókészlet amivel bármit meg tudsz javítani helyben. Eladni pedig minden sztalkerenek tudsz, mert van lóvéjuk bőven
Vásárolni, fejleszteni meg amúgy se tudsz semmi újat, hiába van egy milliód, mivel ez SOC. Én a Barig már 500000-et nyugisan összeszedtem a 100 kiló cipelhető súllyal, de még venni semmit se vettem néhány sürgösségi apróságon kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vásárolni, fejleszteni meg amúgy se tudsz semmi újat, hiába van egy milliód, mivel ez SOC. Én a Barig már 500000-et nyugisan összeszedtem a 100 kiló cipelhető súllyal, de még venni semmit se vettem néhány sürgösségi apróságon kívül.
shield