- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
válasz
shield #12564 üzenetére
Semmi gond, teljesen megértelek. Így hírtelen nem tudom, hogy melyik pályákra gondolsz, melyikeket neveztem át. A Neveket azért hagytam az eredetin, mert szerintem így a legjobb. Én se szeretném, hogy a nevemet angolra lefordítsák.
Amikor elkezdtem ezt a játékot fordítani, csak magamnak csináltam. Láttam benne fantáziát. Mivel azért nem vagyok egy nyelvész és több alkalommal akartam végigjátszani, így neki láttam az egésznek.Az angol neveket (Valójában sok benne az orosz, pl. Prapor) azért hagytam meg, mert azért mindenkinek van egy alapszintű nyelvi tudása és ki tudja bogarászni, hogy kiről is van szó. Szerintem az első fordítócsoport csinálta rosszul, amikor a neveket lefordította. Én személy szerint már megszoktam, ki kicsoda. Ha valaki Nimble nevét magyarul írná, nem tudnám, kiről is lenne szó, vagy Boatswain nevét.
Így mindenkitől elnézést kérek, akinek eleinte fura lesz a név, de ezt nem nagyon szeretném javítani.
Van benne még pár ilyen, amit tudom, hogy sokaknak fura lesz, Műtárgy, Kötelességi. Így hírtelen ezek jutnak eszembe.De ilyen változásokkal már találkozhattunk, hiszen ott az Oblivion Lost, abban is sok változás volt, ha jól emlékszem.
Ezen felül szeretném persze azt, hogy mindenkinek játszható és érthető lenne a magyarításom.
Mellesleg van StalkerSoup Topic.
) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 17 - alap
- VGA kibeszélő offtopik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- RETRO CPU-k , asztali és notebook!
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest