Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
shield
üzenetére
Az angol csomagban van egy csomó extra, végigjátszás, screenshotok, meg gondolom valami javítások is, mert egy csomó egyéb config fájlt is tartalmaz.
Nekem totál bejött ez a mod, amolyan profi "old-school" Fotograf / Alternativa típusú kedvenceim játék, amikor jól eljátszadoznak benne a képződményekkel és az effektekkel megfejelve egy kiadós, komplex sztorival. Az oroszok tényleg értenek ehhez. Szép a grafika is, meg jól is fut. A Mocsáron túl vagyok. Tetszett ám marhára mikor ott belefutottam egy WWII-es náci csapatba, na meg a száguldó szellemvonat is egyedi ötlet volt. Most megyek egy képződmény-receptért le az X-18-ba, ahol a megbízó szerint hatalmas horror vár rám
Kíváncsi leszek, a laboroktól amúgy is mindig borsódzik a hátam. Van néhány fotóm is:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Canon MILC: EOS R és M topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- P1 Gen6 16" QHD+ IPS i7-13800H RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kíváncsi leszek, a laboroktól amúgy is mindig borsódzik a hátam. Van néhány fotóm is: