- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
op.erik #10156 üzenetére
Érdekes mód én sokat gömbültem rajta, soha nem használtam olyan dolgot mit ennél a módnál az az segítséget mi hol van, maga játék mappájában van rengeted "help" screnshoot, mert minden baromira el van dugva, olyan tipikus hozom viszem küldi mód.Viszont vannak benne elég frankó dolgok, pl. tudsz sok mindenkivel cserélgetni cuccost, és van olyan rész asszem két helyen is, amit össze gyűjtöttél magadnál motyot (arti, páncél,fegyók) el veszi s csupaszon mész tovább, szerintem érdemes kipróbálni, de nem egy Solyanka !
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest