- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Blokád ide vagy oda, relatíve szabad ki-be járkálás van, maximum lelőnek
A Zóna tényleg zárt, de azért van kapcsolata a külvilággal. A Duty egyértelmű hadsereg-kapcsolatokkal bír, maga Sidorovich is kereskedik a Zónán kívülre is (megrendeléseket kap, amelyeket teljesít, még ha közvetítőkön keresztül is). Nyílván nem hivatalosan, de ha máshogy nem, feketén történik csere-kereskedelem. Persze, ez alatt én sem OICW karabélyokkal megrakott teherautók ki-be mászkálását értem, de kisebb tételekben elegendő ahhoz, hogy fokozatosan cserélődjön a bent lévő cucc. Ami az ócskaságot illeti, van benn egy rakás régebbi fegyver, például a rengeteg AK variáns. Túlzásnak főleg a II. Vh-s fegyvereket tartottam csak. Meg a Starship Trooperst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Zóna tényleg zárt, de azért van kapcsolata a külvilággal. A Duty egyértelmű hadsereg-kapcsolatokkal bír, maga Sidorovich is kereskedik a Zónán kívülre is (megrendeléseket kap, amelyeket teljesít, még ha közvetítőkön keresztül is). Nyílván nem hivatalosan, de ha máshogy nem, feketén történik csere-kereskedelem. Persze, ez alatt én sem OICW karabélyokkal megrakott teherautók ki-be mászkálását értem, de kisebb tételekben elegendő ahhoz, hogy fokozatosan cserélődjön a bent lévő cucc. Ami az ócskaságot illeti, van benn egy rakás régebbi fegyver, például a rengeteg AK variáns. Túlzásnak főleg a II. Vh-s fegyvereket tartottam csak. Meg a Starship Trooperst.
shield