- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
elvileg az a headblobbing. OL alatt elvileg nincs. valamelyik sort át kell írni, asszem az nfoban le is van írva, hogy melyiket. mindenesetre Priboiban nekem ol után fura volt, hogy megint dülöngél.
más: mesterlövész puska általában csak álló helyzetben pontos. ez teljesen reális. célzott lövésre találták ki, emiatt is lehet, h pl a Groza pontosabb célzás nélkül a Vintorez. viszont a fegyverek összehasonlíthatatlanul pontosabbak. Deus Exen edződöttek előnyben;>
a Bloodsucker valahol tényleg ott van a swampban. nekem sem sikerült megtalálni, de alapvetően minden bokrot nem néztem át. térdiggázolás megvan, a víz gyönyörű, a tükröződés a fegyveren pedig tényleg realtime. az árnyékok már verik az OLt, nap visszaállítva. gépigény elviselhető marad valszeg. ezt mind úgy hallottam csak
az AIt valszeg teljesen újraírják éppen (alpha alatt masszívan bugzott). Swampban tényleg el lehet tévedni, de mint állat. még anomáliák nélkül is para volt, nappal is. éjszaka vicces lesz esőben.
zombik OLben tényleg vannak. és ha gondoljátok, linkelek be a rondábbakról is
egyébként én mostanában már a föld felett is be szoktam rottyantani néha, de én éjjel játszok általában, és éjszaka a bloodsucker villageban kergetőzni a vámpírokkal nem túl vicces
meg a macskák nemlétező ambient hangja miatt szoktam néha megugrani. avagy semmit nem hallasz, aztán egyszercsak krssst.
*** Priboi ***
mind1, átírom futóra az exot, kezd elegem lenni belőle. tele van jó ötlettel, de az egész cucc olyan, mint egy béta verzió. még OL2.0ánál, sőt Diablo2 hell .08nál (MSLE, diablo legendás fissureje) is jobban ingadozik a nehézség... a kulcskeresős fpseken nőttem fel, de azok nem véletlenül haltak ki, a labirintusaikkal együtt.
aham... priboi 1.0 van fent, új map 1.2re ígérve. zseniális... akkor emiatt bugzik még mindig és ezért van pár fura feature
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest