- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Ki adta a Szeméttelepen a hulla PDA feladatot?
Ahol, ilyen üzeneteket látsz az átjáróknál, ott még nincs aktív teleport. Pld. ezt az átjárót Agropromból kapod, de amikor odamész, ez az üzenet fogad, még valami kell az aktiválásához. Ebben a modban a teleportok nagy részét te magad kell felfedezd még akkor is, ha megadják a helyét. Amit megadnak, általában csak akkor fogod látni a térképen, ha frissül a PDA. Pld. egy újra töltés vagy pályalépéskor.
Kivégeztem Agroprom+Yantart úgy ,hogy még előtte sehol sem jártam a Szeméttelepen kívül. Egész jól összejött, megvannak az átlépők Agropromban, csak éppen az a PDA nem jelent meg a zsákban, ott az alagsorban, az eltemetett lejáróban, a vízben
Most lementem Kordonra, mert még az átjárók se működnek a Szeméttelepen, ott Olgától megkaptam a Bar felé az utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Most lementem Kordonra, mert még az átjárók se működnek a Szeméttelepen, ott Olgától megkaptam a Bar felé az utat.
shield