- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
' Tzs , #16208 üzenetére
Ki adta a Szeméttelepen a hulla PDA feladatot?
Ahol, ilyen üzeneteket látsz az átjáróknál, ott még nincs aktív teleport. Pld. ezt az átjárót Agropromból kapod, de amikor odamész, ez az üzenet fogad, még valami kell az aktiválásához. Ebben a modban a teleportok nagy részét te magad kell felfedezd még akkor is, ha megadják a helyét. Amit megadnak, általában csak akkor fogod látni a térképen, ha frissül a PDA. Pld. egy újra töltés vagy pályalépéskor.
Kivégeztem Agroprom+Yantart úgy ,hogy még előtte sehol sem jártam a Szeméttelepen kívül. Egész jól összejött, megvannak az átlépők Agropromban, csak éppen az a PDA nem jelent meg a zsákban, ott az alagsorban, az eltemetett lejáróban, a vízben
Most lementem Kordonra, mert még az átjárók se működnek a Szeméttelepen, ott Olgától megkaptam a Bar felé az utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Sweet.tv - internetes TV
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest