-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15997 üzenetére
Aha. Na itt gebasz volt nekem, mert az alagsorban a rejtekhelyre nem tudtam bemenni, mert a doki meg a másik, talán Ghost, egymás hátán elállták fent a nyílást és csak az egyikkel tudtam beszélni . Fangék megvoltak, az Éhehző is talán, de ennyi. A másikról nem volt tudomásom. Amúgy roppant buta ebben a modban a MI. Folyton elállják az utat, hogy jókora kerülőkre kényszerítsenek, ahol van, aztán Radaron valóságos tömeges öngyilkosságot művelnek
A tábortüzek s az anomáliák tele vannak öngyilkos hullákkal, úgyhogy ha potya felszerelést akartok, ott százezreket lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest