Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Timstrike
üzenetére
Nekem teljesen rendben működött! Az érkező SMS-eket tényleg figyeld, mivel csak abban értesítenek, hogy ki kínál újabb munkát. Ezek sajnos angolul vannak, de még én is megértettem. Az elején minden munka kelleni fog. A súlyhatár csak "tájékoztató jellegű".
Volt, hogy a duplájával futottam simán, és még csak a sárga ikont sem tette ki. Jaaa, és a futás. Nem fáradsz... Plusz akkorát ugrasz, hogy a buszmegálló teteje nem kihívás. Én nem nyúltam bele, MODBB-ről szedett játék, plusz a magyarítás. Viszont a felszerelés gyorsan kopik, drága a javíttatása. Szidó adta a legjobb árakat, viszont ha 2 csíknál több hiányzik az állapotnál, nem veszi meg. A javíttatás többe kerül, mint amit kapsz érte.
Kaptam egy olyan feladatot, hogy menjek át a mocsárba kiszabadítani egy srácot. A megbízó veled megy segíteni, ha akarod. Én elhívtam, majd jól le is lőtték. Ez gond, mivel amikor kiszabadítod az arcot, kidobál a játék.Engem ez annyira nem fogott meg, nincs benne olyan igazi fő küldetés szál, csak mész dolgozol, gyűjtögetsz. Laris tanácsára én a faluban kezdtem. A falu melletti anomália nekem full üres volt, viszont a táborhelynél a ládában van egy Veles. A vonatroncs anomáliában sem volt semmi a harmadik kitörés után sem.
Good hunting Stalker! :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield