Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Papa Joe

tag

válasz Timstrike #15634 üzenetére

Nekem teljesen rendben működött! Az érkező SMS-eket tényleg figyeld, mivel csak abban értesítenek, hogy ki kínál újabb munkát. Ezek sajnos angolul vannak, de még én is megértettem. Az elején minden munka kelleni fog. A súlyhatár csak "tájékoztató jellegű".
    Volt, hogy a duplájával futottam simán, és még csak a sárga ikont sem tette ki. Jaaa, és a futás. Nem fáradsz... Plusz akkorát ugrasz, hogy a buszmegálló teteje nem kihívás. Én nem nyúltam bele, MODBB-ről szedett játék, plusz a magyarítás. Viszont a felszerelés gyorsan kopik, drága a javíttatása. Szidó adta a legjobb árakat, viszont ha 2 csíknál több hiányzik az állapotnál, nem veszi meg. A javíttatás többe kerül, mint amit kapsz érte.
    Kaptam egy olyan feladatot, hogy menjek át a mocsárba kiszabadítani egy srácot. A megbízó veled megy segíteni, ha akarod. Én elhívtam, majd jól le is lőtték. Ez gond, mivel amikor kiszabadítod az arcot, kidobál a játék.Engem ez annyira nem fogott meg, nincs benne olyan igazi fő küldetés szál, csak mész dolgozol, gyűjtögetsz. Laris tanácsára én a faluban kezdtem. A falu melletti anomália nekem full üres volt, viszont a táborhelynél a ládában van egy Veles. A vonatroncs anomáliában sem volt semmi a harmadik kitörés után sem.
    Good hunting Stalker! :-D

Új hozzászólás Aktív témák