- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Laris2 #14925 üzenetére
Saját magamnak válaszolok
Alaposabban átnéztem, amit Sensut unpakkerelt, és találtam benne a gamedata/config/tuning/ogse_config fájlban egy olyan részt, amivel el lehet fogadtatni az ékezetes hangzókat. Szerencsére, nagyon egyszerű az egész. Nem kell törölni a játék mappából semmit, és csak pár unpakkerrel kicsomagolt fájlt kell a gamedata mappába bemásolni. Ezt az infót azért írtam, mert ha elkészül, és játszani akar valaki vele, ne gondolja, hogy ez majd jó bonyolult lesz, mármint a magyarítás beépítése a játékba. Pár mondat fordítás után is a játék stabil. Majd valamikor elkészül, mostanában kevesebb időm van ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest