Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
borovi
üzenetére
Az erőmű udvara tényleg katasztrófa. Már az alapjáték részeként kivették az ostromot és kicserélték az embereket mutánsokra. De nem holmi kutyákra, a legszelídebbek itt a chimérák. Legalább 20 törpe rontott rám egyszerre kemény kis-óriás háttértámogatással, a chimerák pedig úgy ugráltak körülöttem, mint a sáskák. Isten tudja hogy, de valahogy túléltem, s amikor tovább akarok állni, láss csodát, ez az egész bagázs respawn. Itt már menekülni se tudtam a burerek annyira megbénítottak. lőszerem se maradt, se semmi. És ez így megy ahányszor arra jársz. Kikerülni se lehet őket, az egész udvaron ott vannak, csak bujkálással esetleg, ami egy kínszenvedés ekkora területen.
Ez minden sztalker álma
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.
shield