- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
batman91 #3593 üzenetére
Ja igen és megsúgok valamit az egész játék Csernobilban játszódik.
Nem egészen.
Csernobil csak egy piciny falu az erőmű által megsugarazott zónában, Pripjaty közelében, de az ellenkező irányban. kb mint itt a térképen. Csak nincsenek benne emeletes házak, egyszerű ukrán falvacska.
Azért lett közismert a neve, mert az erőművet - mint anno majd mindent - Leninről nevezték el és '86-ban nem lehetett a SzU-ban egy ekkora katasztrófával összekapcsolni Lenin nevét, így a hírekben csernobili erőműként emlegették. -
megtorlo222
csendes tag
válasz
batman91 #3593 üzenetére
Minden stalker játékot végignyomtam
Már vagy 10-20x
Csak azér kérdem az infókat, hogy kinek mi a tapasztalata, főleg ha a bárban nem csináltam emg egy küldit és most mindenki halott...Pedig a bár volt a kedvenc területem
(
Azér azt a skilles valamit valaki elmondhatná hogy hogy kell aktiválni, mert semmi leírást nem találtam rá. Előre is köszi a válaszokat
Spoiler:
Az nagyon nagy volt mikor a mutánsok megtámadtak az enemy bázist, asszem valami mutánsroham volt
))
Nagyon jól megcsinálták a lost alphát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest