Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - iPhone topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

(Piro)
csendes tag
Minden játék bugos az elsö kiadásánál, ezen ráadásul nem 1000 ember dolgozott hogy leteszteljék hogy mi megy mi nem, szóval úgy kell nézni hogy mi vagyunk a tesztcsoport, fórumon rengeteg bug jelentést kapnak a desowave-nél, és ahogy erejükből telik javítják is őket, kellett az a sok ezer játékos aki irányba állítja öket. Most ami javítást kiadnak az már a nagyobb bugokat fedni fogja, szerintem úgy 90%-osan, onnan meg már csak az apróbbak maradnak ki, ami már csak azért lesznek kijavítva hogy tökéletes legyen a játék ( értem ugy hogy teljesen bugmentes ) Engem amúgy a zöld üveg ami idegesít... többi buggal elvagyok

Vannak S.T.A.L.K.E.R. rajongók, és én is az vagyok, akármilyen bugos is ez a játék (még) úgyis védeni fogjuk, mer tudjuk hogy miért is lett ez kiadva és én se tűröm hogy értelmetlenül leszólják. Stalker játékok minden részéér fizettem, bár az utolsó annyira nem jött már be de ezért gondolkodás nélkül fizetnék, mer jó pár céggel ellentétbe ők tényleg megdolgoztak a végeredményér.
 - 

kutga
félisten
Bugok az alapjátékban is bőven előfordultak.

Engem most grafikai hibával vág ki, Garbage-ből mennék át a Construction Site-ra, azt írja nem elegendő a grafikus teljesítmény, este visszaveszem minimumra, hátha segít. Mondanom se kell megint egy Duty küldetés miatt kell odamenni, igaz ennek nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- LG 24" FULL HD LED monitor 1 ms 24MP59G-P
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
 - Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő