- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
>Dragon> #4102 üzenetére
Én nem nagyon modoltam még, de szerintem: felül kell írni vele valamit, általában attól működnek
A bin mappa az szerintem, amiben érdemes kutakodni, ott lesznek a felülírandó dolgok. Ha nem megy valami konkrétan, írd meg, mit keresel, melyik modot akarod felrakni (Total Commander-ben pl ha beírod keresésbe, rögtön megkeresi neked a fájl.kiterjesztést.
Szerintem több cucc nem nagyon kell. Én most szereztem be 2 artifacts-ot, és 100kg az, amennyit elbírok, ez bőven több a kelleténél
. És még csak a játék közepénél tartok (gondolom).
A profibbaktól: Van egy majdnem fullos SEVA-m, ez majd persze maxra lesz upgradelve sugárzás, ellenállás terén. Arra gondoltam, hogy ezt a hátizsákomban fogom hordani, és egy Exoval fogok rohangálni (pontosabban ebben rohangálok, és harcban magamra kapom az exot). Van ennél jobb/ésszerűbb párosítás? Sajnos a Freedom Exo nem elérhető nekem, mert első végigjátszásra nem akarom megölni a másik frakciót (majd később
). Az a gond, hogy az exo rohadtul nehéz...
-
icons
addikt
Nekem azt hiszem most a 10-es van fent. de nem sok bug van benne szerencsére (bár ilyen kaliberű játékhoz képest pont elég
)
A gond, hogy csatlakoztam a stalkerekhez, és már van SEVAm is
. Max exoskeletonnal rohangálok, ha már eljutottam odáig. (a SEVAval a bajom, hogy egyelőre nem tudom fejleszteni)
Mostmár levettem mindent kb. minimumra. Megfigyeltem, és bázisokon jön elő. Mostmár a Clear Sky-én is. A stalkerekén is elkezdte ma, a fosztogatókén pedig eddig is csinálta. Máshol nem akad. Egyáltalán nem...Megtaláltam a detektort, már a játék elejétől elérhető.
Második végigjátszásra felteszem majd. Súly nekem tetszik így. Furcsa, de legalább realisztikus
.
Remélem oda be fognak költözni, mert egyébként semmit nem csinálnak... ami elég szar, hogy nekem kell mindet elintéznem, ők csak védekeznek (az átjárókig).
-
icons
addikt
A Szeméttelepen van ugye a Fosztogató bázis.
A gond az, hogy ahogy bemegyek, lelassul a játék 8-10fps környékére. A SoC-lal is ez volt... másnak is jelentkezett ez a furcsaság? Valahogy meg lehet szüntetni?Illetve ha megölöm őket a bázisukon (amit nem tudom, hogy hogyan teszek meg 8fps-sel), akkor utána újrateremnek?
Grátiszba: Valahogy tudom harcra serkenteni a sajátjaimat? Ugye a szeméttelepen harcolok, de senki sem jön segíteni. Pedig már bőven fölényben vagyunk, tehát akadna szabad ember
. Ugyanígy a bázisukat is könnyebb lenne leszedne 1-2 csapattal.
Köszi!
Ui.: ugyanez volt az Ingovánnyal, ott sem tudom a jobb felső táborból kiiktatni a mocskokat. Elvileg az Ingovány bal felső területén van egy a legfejlettebb detektorból. Ezt meg tudom találni, vagy meg kell hozzá vennem az infót? (ha igen, kitől?)
-
icons
addikt
Üdv!
Most kezdek játszani a CS-jal. Lenne pár kérdésem (singleben játszom majd):
patchek: v1.5.04re gondoltam, a .10gond, vagy csak nem tartalmaz újat nekem?
Érdemes feltenni valami modot? (AI, bugok javítása ilyesmikre gondolok, de ha van más igazán jó mod, akkor azt is lehet, hogy felrakom!)
Bármi mást érdemes tudni a játék elején, ami segít? (és nem lesz triviális)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged