Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

válasz >Dragon> #4102 üzenetére

Én nem nagyon modoltam még, de szerintem: felül kell írni vele valamit, általában attól működnek :)

A bin mappa az szerintem, amiben érdemes kutakodni, ott lesznek a felülírandó dolgok. Ha nem megy valami konkrétan, írd meg, mit keresel, melyik modot akarod felrakni (Total Commander-ben pl ha beírod keresésbe, rögtön megkeresi neked a fájl.kiterjesztést. :)

Szerintem több cucc nem nagyon kell. Én most szereztem be 2 artifacts-ot, és 100kg az, amennyit elbírok, ez bőven több a kelleténél :). És még csak a játék közepénél tartok (gondolom).

A profibbaktól: Van egy majdnem fullos SEVA-m, ez majd persze maxra lesz upgradelve sugárzás, ellenállás terén. Arra gondoltam, hogy ezt a hátizsákomban fogom hordani, és egy Exoval fogok rohangálni (pontosabban ebben rohangálok, és harcban magamra kapom az exot). Van ennél jobb/ésszerűbb párosítás? Sajnos a Freedom Exo nem elérhető nekem, mert első végigjátszásra nem akarom megölni a másik frakciót (majd később :) ). Az a gond, hogy az exo rohadtul nehéz...

• icons

addikt

válasz emre #4100 üzenetére

Nekem azt hiszem most a 10-es van fent. de nem sok bug van benne szerencsére (bár ilyen kaliberű játékhoz képest pont elég :) )

A gond, hogy csatlakoztam a stalkerekhez, és már van SEVAm is :D. Max exoskeletonnal rohangálok, ha már eljutottam odáig. (a SEVAval a bajom, hogy egyelőre nem tudom fejleszteni)
    Mostmár levettem mindent kb. minimumra. Megfigyeltem, és bázisokon jön elő. Mostmár a Clear Sky-én is. A stalkerekén is elkezdte ma, a fosztogatókén pedig eddig is csinálta. Máshol nem akad. Egyáltalán nem...

Megtaláltam a detektort, már a játék elejétől elérhető.

Második végigjátszásra felteszem majd. Súly nekem tetszik így. Furcsa, de legalább realisztikus :).

Remélem oda be fognak költözni, mert egyébként semmit nem csinálnak... ami elég szar, hogy nekem kell mindet elintéznem, ők csak védekeznek (az átjárókig).

• icons

addikt

válasz icons #4098 üzenetére

A Szeméttelepen van ugye a Fosztogató bázis.
    A gond az, hogy ahogy bemegyek, lelassul a játék 8-10fps környékére. A SoC-lal is ez volt... másnak is jelentkezett ez a furcsaság? Valahogy meg lehet szüntetni?

Illetve ha megölöm őket a bázisukon (amit nem tudom, hogy hogyan teszek meg 8fps-sel), akkor utána újrateremnek?

Grátiszba: Valahogy tudom harcra serkenteni a sajátjaimat? Ugye a szeméttelepen harcolok, de senki sem jön segíteni. Pedig már bőven fölényben vagyunk, tehát akadna szabad ember :). Ugyanígy a bázisukat is könnyebb lenne leszedne 1-2 csapattal.

Köszi!

Ui.: ugyanez volt az Ingovánnyal, ott sem tudom a jobb felső táborból kiiktatni a mocskokat. Elvileg az Ingovány bal felső területén van egy a legfejlettebb detektorból. Ezt meg tudom találni, vagy meg kell hozzá vennem az infót? (ha igen, kitől?)

• icons

addikt

Üdv!

Most kezdek játszani a CS-jal. Lenne pár kérdésem (singleben játszom majd):
    patchek: v1.5.04re gondoltam, a .10gond, vagy csak nem tartalmaz újat nekem?
    Érdemes feltenni valami modot? (AI, bugok javítása ilyesmikre gondolok, de ha van más igazán jó mod, akkor azt is lehet, hogy felrakom!)
    Bármi mást érdemes tudni a játék elején, ami segít? (és nem lesz triviális)

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés