- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
válasz
proci985 #4074 üzenetére
Távcső fejlesztést nem lehet sorban csinálni. Vagy az egyik, vagy a másik. (1.6x vagy 4x). A valóságban egyik fejlesztés sem csinál semmit.
A játék végére az összes fegyvert kipróbáltam, én nem tapasztaltam az általad említett különbséget. Az FT 200M valóban pontosabb ugyan az Obokan-nál, minimálisan nagyobb a sebzése is, de a távcső bugja miatt kevésbé használható. Ráadásul az Obokannak megvan az a nem azonnal szembetűnő erénye, hogy nagyon ritkán mond csütörtököt. -
donki
senior tag
Sziasztok. Jól látom, hogy ebben a játékban a gépkarabélyok között alig van különbség? A játék legelején megszerzett AC96/2 fegyveremnél nem sikerült jobbat találnom. Az FT 200M a kijelzett tulajdonságok alapján talán jobb, viszont a beépített távcső a fejlesztések ellenére is alig nagyít. Ez bug lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest