Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz donki #4075 üzenetére

közben eszembe jutott mit kellett csinálni a bug elkerülése érdekében: először minden mást kellett maxra fejleszteni, és utoljára hagyni a távcsövet, úgy működött rendesen.

Obokannal egy probléma van: sniperkedésre fejlesztve tetűlassúvá válik a lövése, gyakorlatilag emiatt assault/közelharci fegyverként használhatatlan lesz. Assaultként fejlesztve (próbáltam mindkettőt) meg a sebessége lesz remek, csak éppen pontatlan marad. innentől szerintem az AK74SU maradt az optimális 5.45ös fegyver (vagy egy átalakított Groza, bár az emlékeim szerint kevésbé bírta a strapát, mondjuk korántsem volt annyira vészes a dolog mint a CoPben) az olcsósága miatt (távcső hiánya nem zavaró, távolsági harcra amúgy is alkalmatlan), natora GP36 vagy FT2000M (a korai darabokkal nem érdemes fejlesztéssel szórakozni, bár az SIG5 használható, a másik kettő megbízhatatlan), végjátékra meg szerintem Groza távcsővel és hangtompítóval, szigorúan páncéltörő lőszerrel (bár az FT2000M és a G36 is tökéletesek a célra).

CSben szerintem annyit nem kellett sniperkedni (Dragunovot nem is használtam), machine gunnal nem lehetett célozni, pixelvadászatban meg jó voltam mindig is, szóval engem a scopeok hibái se zavartak.

persze ez függ taktikától is, én pl CSben nem használtam Vintart, mert a fix távcsöve miatt (az AS VALnál én jobban szeretem a Grozát mert van gránátvetője) közelharcra totál alkalmatlan volt, amennyit meg kellett sniperkedni oda az obokan/G37/FT2000M/Groza négyes elég volt. a pici tár engem nem zavart, egy ellenfélbe ha 2-3nál több kell a 9.39ből, akkor már nagyon rosszul célzok. Dragunov ugyanez, a végjátékba a szűk utcákban és a kórházban jól kezelhető assault fegyver kellett, nem egy mesterlövész.

• proci985

MODERÁTOR

válasz donki #4073 üzenetére

rosszul látod:) az AC96/2 (Obokan?) nem rossz, de egy Groza/Thunderhez és a két elit nato fegyverhez képest jóval gyengébb.

az FT2000M és a GP36 kb dupláját sebzik az orosz fegyvereknek, pontosabbak, jobbak.

a távcső fejlesztést sorban kell csinálni, viszont van valami bug is vele.

Új hozzászólás Aktív témák