- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
közben eszembe jutott mit kellett csinálni a bug elkerülése érdekében: először minden mást kellett maxra fejleszteni, és utoljára hagyni a távcsövet, úgy működött rendesen.
Obokannal egy probléma van: sniperkedésre fejlesztve tetűlassúvá válik a lövése, gyakorlatilag emiatt assault/közelharci fegyverként használhatatlan lesz. Assaultként fejlesztve (próbáltam mindkettőt) meg a sebessége lesz remek, csak éppen pontatlan marad. innentől szerintem az AK74SU maradt az optimális 5.45ös fegyver (vagy egy átalakított Groza, bár az emlékeim szerint kevésbé bírta a strapát, mondjuk korántsem volt annyira vészes a dolog mint a CoPben) az olcsósága miatt (távcső hiánya nem zavaró, távolsági harcra amúgy is alkalmatlan), natora GP36 vagy FT2000M (a korai darabokkal nem érdemes fejlesztéssel szórakozni, bár az SIG5 használható, a másik kettő megbízhatatlan), végjátékra meg szerintem Groza távcsővel és hangtompítóval, szigorúan páncéltörő lőszerrel (bár az FT2000M és a G36 is tökéletesek a célra).
CSben szerintem annyit nem kellett sniperkedni (Dragunovot nem is használtam), machine gunnal nem lehetett célozni, pixelvadászatban meg jó voltam mindig is, szóval engem a scopeok hibái se zavartak.
persze ez függ taktikától is, én pl CSben nem használtam Vintart, mert a fix távcsöve miatt (az AS VALnál én jobban szeretem a Grozát mert van gránátvetője) közelharcra totál alkalmatlan volt, amennyit meg kellett sniperkedni oda az obokan/G37/FT2000M/Groza négyes elég volt. a pici tár engem nem zavart, egy ellenfélbe ha 2-3nál több kell a 9.39ből, akkor már nagyon rosszul célzok. Dragunov ugyanez, a végjátékba a szűk utcákban és a kórházban jól kezelhető assault fegyver kellett, nem egy mesterlövész.
-
proci985
MODERÁTOR
rosszul látod
az AC96/2 (Obokan?) nem rossz, de egy Groza/Thunderhez és a két elit nato fegyverhez képest jóval gyengébb.
az FT2000M és a GP36 kb dupláját sebzik az orosz fegyvereknek, pontosabbak, jobbak.
a távcső fejlesztést sorban kell csinálni, viszont van valami bug is vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest