Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
jah de azt nem teszik hozzá, hogy hanyadika. Lehet 30 is az.
Újrakezdtem teljesen előről most már felpatchelve, mert annyira bugos volt a játék, hogy nem tudtam folytatni, folyton kifagyott. Annyit javít csak a patch hogy a menü meg az inventory illetve a pda váltása, illetve a játék töltésideje jobb. Fps ugyanannyi, pedig azt írták hogy optimalizáltak, és nyertek vele 5%-ot. Igaz ha belegondolok, hogy most átlag 30 volt, annak az 5% meg 1,5, hát lehet hogy annyit gyorsult. Viszont az összemolások ugyanúgy megmaradtak
a mellékküldetésekből(amikből rohadt sok van) egy csomót vagy nem lehet elvégezni, vagy ha felveszed összeomlik egy idő után(vagy rögtön) a játék. Pedig már egészen felfejlesztettem a szegény najomnyikom, és most kezdhetem előről(mivel a mentések a patchel nem működnek) 
Új hozzászólás Aktív témák

- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hővezető paszták
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újrakezdtem teljesen előről most már felpatchelve, mert annyira bugos volt a játék, hogy nem tudtam folytatni, folyton kifagyott. Annyit javít csak a patch hogy a menü meg az inventory illetve a pda váltása, illetve a játék töltésideje jobb. Fps ugyanannyi, pedig azt írták hogy optimalizáltak, és nyertek vele 5%-ot. Igaz ha belegondolok, hogy most átlag 30 volt, annak az 5% meg 1,5, hát lehet hogy annyit gyorsult. Viszont az összemolások ugyanúgy megmaradtak
a mellékküldetésekből(amikből rohadt sok van) egy csomót vagy nem lehet elvégezni, vagy ha felveszed összeomlik egy idő után(vagy rögtön) a játék. Pedig már egészen felfejlesztettem a szegény najomnyikom, és most kezdhetem előről(mivel a mentések a patchel nem működnek)