Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
jah de azt nem teszik hozzá, hogy hanyadika. Lehet 30 is az.
Újrakezdtem teljesen előről most már felpatchelve, mert annyira bugos volt a játék, hogy nem tudtam folytatni, folyton kifagyott. Annyit javít csak a patch hogy a menü meg az inventory illetve a pda váltása, illetve a játék töltésideje jobb. Fps ugyanannyi, pedig azt írták hogy optimalizáltak, és nyertek vele 5%-ot. Igaz ha belegondolok, hogy most átlag 30 volt, annak az 5% meg 1,5, hát lehet hogy annyit gyorsult. Viszont az összemolások ugyanúgy megmaradtak
a mellékküldetésekből(amikből rohadt sok van) egy csomót vagy nem lehet elvégezni, vagy ha felveszed összeomlik egy idő után(vagy rögtön) a játék. Pedig már egészen felfejlesztettem a szegény najomnyikom, és most kezdhetem előről(mivel a mentések a patchel nem működnek) 
Új hozzászólás Aktív témák

- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újrakezdtem teljesen előről most már felpatchelve, mert annyira bugos volt a játék, hogy nem tudtam folytatni, folyton kifagyott. Annyit javít csak a patch hogy a menü meg az inventory illetve a pda váltása, illetve a játék töltésideje jobb. Fps ugyanannyi, pedig azt írták hogy optimalizáltak, és nyertek vele 5%-ot. Igaz ha belegondolok, hogy most átlag 30 volt, annak az 5% meg 1,5, hát lehet hogy annyit gyorsult. Viszont az összemolások ugyanúgy megmaradtak
a mellékküldetésekből(amikből rohadt sok van) egy csomót vagy nem lehet elvégezni, vagy ha felveszed összeomlik egy idő után(vagy rögtön) a játék. Pedig már egészen felfejlesztettem a szegény najomnyikom, és most kezdhetem előről(mivel a mentések a patchel nem működnek)