Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
$p@rr0w
üzenetére
nálam se mindig adja ki, de kiadja (ha nem, pálya reroll kell, újratöltetéssel). néztem is, hogy hát emmeg mit szabadkozik itt, amikor exot árul?

a raktártelepen a zsoldosoknál én SGI5öket láttam csak sajnos. bár jobban belegondolva lehet tőlük lett... hm.
remington2: nem, yantar északkeleti csücskében a stalkercsoport fölött van egy sehova nem vezető cső... ami ha a térképen ránézel, pont Barba vezet. ebből vontam le a következtetést, mert az ott nagyon level changer lokationnak néz ki. valamint red forest és army warehouse csatlakozási pontjai picit furák agropom felé, de aztán ezt már csak magamnak magyarázom bele.
egyébként nekem is van egy ilyen sejtésem, hogy a neutralok vezére már sosem derül ki, hogy mit keresett a tank mellett. méghozzá északon. lehet meg akarta a duty get tank machinegun küldetését csinálni

Új hozzászólás Aktív témák

- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő