Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Az FT200-at CSAK a Tiszta Ég bázisán lehet upgradelni, mivel eleve megkapni is csak ott tudod.
Igen, minden műszerész speciálizálódik valamire. A Tiszta Égboltos a sörétes cuccokra (ettől még FL200 szakértő is), a Kordonos pisztolyokra (nem biztos régen jártam arra), a Szolgálatos a géppuskára (meg más rohamfegyverekre), a Szabadságos a mesterlövész puskára a SVU-ra (meg más messzire hordó fegyverekre), a Fosztogatós pedig a páncélokra. A SEVA suitot én bárhol is próbáltam a legmagasabb 4-es szintű golyó védelemre fejleszteni, egyikük sem tudta megcsinálni csak a Fosztogatós és nem mind1 ha abban akarod végigjátszani a játékot,h 30 v. 45 a golyó elleni védekezés. Persze a Szabadságos páncél kenterbe veri a maga 70-es védelmével, de csak 3 relikvia tartó, nuku futás...az nekem emiatt nem tetszett annyira.Ha még nem vagy STALKER és utálnak a Fosztogatók a Szemétdombra ki/be járatok környékén az nem gond, mert ki akarnak fosztani és lőnek rád, de ha középen a bázisuk, még sárga neked, akkor oda bemehetsz, fejleszteni...ha még ott sárgák, mert ők nem vállnak pirossá ha nem fizetsz. Én a SEVA-t úgy vettem meg Yantarban,h a Szemétdombon átfutottam a rám lövöldöző Fosztogatók között, mert ha kinyírsz belőlük sokat, akkor a bázisukon is előbb-utóbb ellenségesek lesznek veled, akkor meg nuku fejlesztés. Ja és a fő történet szál küldetéseiben is többször kell Fosztogatókat ölni (pld. Agropom föld alatti mission), szóval ha túl sokáig halogatod a SEVA fejlesztést könnyen pórul járhatsz, mert őket már nem lehet vissza változtatni semlegessé.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest