- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
SPOILER
Annyi, hogy 'hagytad meglépni strelokot', majd hulla összeesik, és vége a játéknak?
A "történetből" így szinte semmi sem derült ki, hiányzik a finálé: miért élte túl a zsoldos az első nagy kisugárzást (szerintem fontos, ezzel indít a történet, olyan, mint SoC-ban "Öld meg Strelokot"), mi lett a CS-vel (bár egy részük nyílván S.T.A.L.K.E.R-ként végezte), semmi. SoC-ban a hologram mindenre választ adott: az egész célt és értelmet nyert. Itt meg . . . abszolút semmi. Jah, hogy volt valami zsoldos valahol aki meghalt. Azt megérteném, hogy nyílván a C-tudat nem tart mindenkinek fogadóórát, de a szereplő egy olyan ember, aki túlélte azt, amit mások nem. Valószínűleg - biztosan - ők állnak az egész mögött, ők hagyták életben, hogy strelokra vadásszunk, de ebből a történet nem mond el semmit, csak én sejtem.
Legközelebb majd egy varjú képében játszunk (Corvin Sky), Fly Simulator stílusban, a főtörténethez meg annyiban apcsolódni, hogy abban a kisugárzásban halunk meg, ami strelokot is kiütötte
-
Chrom
tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)! Csak nagysokára sikerült ott túlmenni, de azon a részen ha utána is mászkáltam nagyon akadozott...