- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
válasz
Jozso929 #1679 üzenetére
Egy olyan láda tartlamba úgy emlékszem erősen függ attól,h a "tulajdonosok"-al te milyen viaszonyban állsz ill. annak a frakciónak mennyit segítettél, mennyi küldetést végeztél el nekik sikeresen (pld. a gyere segíts megvédeni a machine yard-ot a swamp-ben).
Tehát felfoghatjuk ezt olyan teljesítmény bónusznak is, mert azt figyeli a program,h mit teszel te értük.... Van ám láda, ami tök üres, főleg ha azt adott térképen akkor jársz előszőr és az ott tartozkodó frakció még nem a puszipajtásod (sárgák a pötyjeik)A jó játékhoz szükséges az,h a játék ne büntessen hanem jutalmazzon ha jól csinálsz valamit...ez ebben így van megoldva és ezért nem lőnek szitává ha kizsebeled a ládájukat. Tulképp. az a "tiéd"...
A vörös erdőben is van már 2000-es "láda"...azért raktam idézőjelben, mert nem láda, hanem a teleportnál lévő tank lövegtornyáról van szó.
2000 db 7.62-es skulló...komoly súly, komoly pénz de komoly tűzerő is -
Chrom
tag
válasz
Jozso929 #1552 üzenetére
Elvileg követned, vagy segíteni kellett volna egy kutató csoportnak eljutni egy alagúton át egy völgybe, ahol tucatnyi szörny támad rád, azokat likvidálva bekéne menni az erdőbe, majd egy Tank tetején egy villódzó gombe bele ugorva dob át az erdész lakhelyéhez.
Aztán már megnyílik a kapu is ahol lehet ki-be szaladgálni.
Elehet tévedni az erdőbe rendesen... -
M@nH.
aktív tag
válasz
Jozso929 #1360 üzenetére
Én meg ruha nélkül játszottam végig a gamet
Ugyan is az elején behúzták a banditák
Na mind1
Én azt úgy csintam meg hogy ugye a társaimmal bemásztunk a kerítésen aztán kipucoltunk mindenkit (lessz egy visszaszámlálós rész is) majd a map baloldalán jelez a pda hogy menj ki a kapun és jön a következő map ha jól emlékszem.
Ami viszont érdekes, ha jól tudom ez a játék 2011-ben játszódik, vagyis akörül. Na de akkor miért vannak norton commander-es gépek mindenhol?
Azért 2011-ben már kicsit nagyon elavult lenne nem? A SoC-ban azért már volt pénz asus laptopra (Sidrovich) de itt nemigazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest