Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsák
tag
XP 3GB-nál nem kezel többet memóriából, úgyhogy hiába rakok bele 4 GB-ot nem megyek vele semmire. Amúgy FRAPS-el mértem, de nem vettem észre, hogy nagyon belassítaná, max 5 FPS-el. Crysis alatt legalábbis ennyi volt az eltérés a fraps, meg a saját timedemo fps között. Amúgy ha nincs az a "isteni napfény effekt", akkor felmászik az FPS 120-ra is.
-
Hitman
aktív tag
Default "O"-ra van beállítva a detektor, ha pl pisztoly van elővéve és nyomsz egy o-t akkor előkapja a detektort a bal kezébe, és ha a közeli anomáliában van artifact akkor jelzi.
szerk: Ha nincs kézben/elővéve a detektor akkor nem fogja jelezni csak a sugárzást, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asztalos klub
- Küszöbön az androidos PC-k
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest