Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Talán az fogja vissza nálad hogy csak 2gigád van.
Egyébként fogalmam sincs hogy nálam hány fps mert nem szoktam méregetni de a mocsárban azért érződött hogy néha 25 köré vagy alá is ment és mint mondtam én nem használok élsimitást. Mivel mérted? FRAPS-al? Mert az jócskán belassítja.Átolvastam a hsz-eket és ha jól értem akkor a artifact detektorral nem kell semmit se csinálni? Nálam bent van a pisztolyal átellenes slotban. Az elég? Ugy már pittyognia kéne ha artifact van a közelben?
-
proci985
MODERÁTOR
ehhez hozzátenném, hogy a dologgal óvatosan. pl a sniperre fejlesztett obokan használhatatlan lesz a végére automata üzemre, annyira lassan lő (tehát valami gyors pisztoly mindenképpen kell mellé). a Groza assaultra moddolra pedig az ultimate fegyver lett urban combatra, csak éppen olyan szinten eszi a lőszert, hogy ihaj (jó, végére kezdtem idegbajos lenni a semmiből spawnloó monolitok miatt, meg elkezdtem rambozni)... amikor a végén a gép rámerőszakolta az FT200at dühöngtem is, mert az uppolt Grozahoz képest annyival gyengébb volt, mint 500 méter fölötti sniperkedésre a Vintar a Dragunovhoz képest. az az utolsó pálya... nem tudom hogy gondolták. főleg, hogy egyszer csak cnppben találtam magam, amikor pripaty undergroundnak kellett volna következnie
-
Silenzio
addikt
Köszönöm az infót mindkettőtöknek!
Én meg magyartanárnak készültem, szerintem a pocséktól azért elég messze van.
Minden esetre végre sikerült megértenem, miről van szó pontosan. Idáig 3 flash-t találtam, még 1-2 dolgot begyűjtök meg kutatok, aztán megyek vissza a Cordonba.Valaki kipróbálta már magyarul? Vagy még nem jött ki hivatalosan?
-
Gaben001
tag
A híd alatti katona egy sima katonai medipackot ad,abból már van sok.Konkrétan a katonai kordon bal oldali épületének emeletén egy ládában van az a bizonyos medipack oda is irányít a nyíl.Ezt fel sem tudom használni sem eladni.Tehát nem ez a gond.Azóta tetézi a problémát,hogy a zóka a bagoly nevű ürge akinek a medipack kell,meghalt.Ott fekszik a járműtelepen.Erre a játék megjelölt egy másikat,hogy neki adjam oda de neki se kell.
-
Gaben001
tag
Köszönöm a Választ!
Nem a kék medikit kell neki hanem EGY bizonyos kék medikit ami a katonai kordon épületében van.Ezt meg is szereztem és mutatja,hogy adjam át neki.De neki nem kell......
A bázisnál nincs egy árva zombi se,lehet infarktust kapott bent a doki?
A teleportos válaszért örök hála! -
katt777
félisten
Miért mondaná meg, hol a fejlesztés? Nem szájbarágós játék ez, neked kell megtalálnod. Én eddig csupán egyet nem találok, igaz, nem is sokat játszottam még vele. Egyszerűen beszélni kell az emberekkel, és bejárni a terepet.
Azt mondod, nincs pénz, mégis bő 23k rubelt vettek el tőled? Én kerestem csak az elején 12k-t, felfejlesztettem 3 fegyvert és a ruhámat az elérhető maxra, és még marad pénzem bőven. Később persze lehet, hogy másképp lesz, majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged