Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz proci985 #1270 üzenetére

Volt már régen, most új karival tolom, és éppen egy régi visszatöltés után, mert 2. végigjátszásra sikerült egy jó kis bug-ba futnom, totál véletlenszerűen. :DDD 2-odjára OK lett, egy ilyen hibát még elnéz az ember egy játéknak.

• Superman

nagyúr

válasz proci985 #1270 üzenetére

Nekem az tűnt fel, hogy Limanszkban az egyik fazon tud upgradelni, meg javítani. Az elhagyott kórházban ilyesmi eszembe sem jutott. Már csak tovább akartam jutni. :D

Végigjátszottam, de hogy, ilyen nincs. De mégis van. Nézem, hol van az a szerencsétlen Strelok. Hát nem lent a csernobili terepen, ahol lövik egymást, mint állat? Hogy került ez oda, mondom magamban, én oda nem tudok lemenni. Gyorsan keresgéltem, mert az emission mindig ilyenkor jött. Látom, hogy egy helyen le lehet ugrani, mert ki van szakadva a fal, ott éppen át lehet bújni. Valami törmelékre estem az életerőm és a páncél azonnal fuccsba ment, alig egy kis csíkocska maradt, mondom, nekem itt azonnal végem, mert sz@rrá lőnek.

Látom, hogy a monolit fazonok rám se hederítenek. Lövök rájuk, nem fogja őket a golyó (!!!). De ők sem lőnek rám, mintha ott sem lennék. Kedfves kis szkriptelt f@szik, óriási...Strelok meg ott állt, kezében egy fegyver és meg se mozdult. Aztán addig lőttem a pajzsát, míg meg nem szűnt..(a többit nem írom le, biztosan nem játszotta még végig valaki)

Ugye itt kezdődne az első rész, hogy Streloknak amnéziája van. De mi lett a mostani figurával? Kipurcant, vagy mi történik vele?

Új hozzászólás Aktív témák