- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Superman #1261 üzenetére
akkor neked se tűnt fel, hogy a kórház végén az egyik clear skyos arc tud javítani szerelést. nekem is csak azért pár reload után, mert kíváncis voltam, még itt is kaptak e dialógusokat a szereplők... pl amikor átmentem army warehousera először, a freedomosok mindegyike új és hasznos infokat adott. erről jutott eszembe hogy kivették az enciklopédiát, pedig én imádtam. aztán megint nem voltak új pofázások. eszemmegáll. azt hiszem megtaláltam a játék egyik 100%os állapotban lévő pályáját
igazából már csak pár dolog zavar:
- a duty hogy került barba
- a banditák dark valleybe, élükön Borovval, a csapossal?
- bar mikor lett ilyen népszerű, ha pár nappal márkdván létezése előtt még senki nem volt ott?
- az army raid mikor volt yantarban? és CNPP4en?
- ha loner vagyok, miért nem kapok rádióüzenetet arról, hogy a teljes katonai vezetés elindult Red Forestbe (a vezető hullája pedig ott volt a tank mellett)
- és mikor néptelenedett el a loner bázis...nem értem... nem értem.
remington2: lottózó azért nem menne. ellenben noviceon úgy, hogy nem halsz és nem nagyon töltögetsz újra és nem foglalkozol a mellékszálakkal... igen, marha lineáris, és a játék nagyrészében nulla az élvezeti értéke...
katt777: és neked már meglett a rajongó?
egyik barátom most tolja... egyébként ha a szabadság hiányzik a Csből, akkor Deus Ex...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest