Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Superman
üzenetére
welcome to the man made hell;>
emlékszel, amikor meséltem arról, hogy 15 gránát esett a lábam alá dark valleyben?;> nos, master még viccesebb volt

az emission csak akkor kap el, ha a strelok küldetés nem teljesül... ha egyébként is elkap, akkor... hát SoC Ol 2.0ban velem ez megesett, fuss vissza oda, ahol kijöttél a reaktorból
vagy tweakeld meg, hogy a blowout ne sebezzen. esetleg a pálya újratöltése megoldja a problémát.milyen vértben tolod?
-
Chrom
tag
válasz
Superman
üzenetére
én is Veteran-on játszom. Amikor elkezdtem az elején, rendesen megizzadtam... Sokat kell menteni meg visszatölteni, engem csak ez az egy idegesít. Meg az, hogy hiába engedek bele egy teli tárat valakibe, megse mukkan...
Ja és valamiért nekem is kilép a játék... vagy kifagy! Tegnap pl amikor a szemétdomb-nál ért egy kisugárzás, és mikor elkezdődött ott kifagyott... Ja és észrevettem pálya betöltésénél néha grafikai elmosódást is, főleg az ég mosódott le... Erre tud valaki valami magyarázatot?
Új hozzászólás Aktív témák

- XXLPC Polar Pulse Gamer PC Ryzen 5 5800X 16GB DDR4 1TB SSD RX7600
- Eladó Xbox Series S 1TB konzol + 2 db kontroller + Dupla kontroller töltő dokkoló
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2024
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy tweakeld meg, hogy a blowout ne sebezzen. esetleg a pálya újratöltése megoldja a problémát.