Hirdetés
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Jelenleg abban, amit Lebedev adott, amikor elfoglaltuk a limanszki hidat. Az 15000 rubelt ért, de felfejlesztettem és 62000rubelt ír ki rá, viszont azt már sz@rrá lőtték. Azon az átjárón, vagyok, ahol Lebedev ordít, mint állat, hogy csináljam ki Strelokot, kapjam el, de lőnek elölről, hátulról, a tetőről, mindenhonnan. Átugrok ott egy ládákból épített kordonon, de a szabad térségben újabb átjárók jönnek létre és monolit katonák sora jön ki belőle, lőnek, gránátoznak...
Aztán jön az emission.

Az a 15 gránát...nos..
mit is mondhatnék..
Ja, a gránátozáshoz még valami: az Army Warhouse-ban,amikor a határt kellett védenem a monolitok ellen, az egyik fennhangon ordította, hogy ő most gránátot dob. Azt már nem öcsém, mondtam magamban és megkínáltam egy fejlövéssel. Látom a távcsőben, hogy hanyatt esik, de előtte még eldobta a gránátot (estében!), ami pontosan fejbe talált. Jelzem 40 méterre álltam tőle.
gondolom nem kell ecsetelnem a következményeket..:
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASUS notebook topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest