Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
nekem van egy olyan nagyon rossz érzésem, hogy DX10 módban csak és kizárólag az első pálya, tehát Swamps megy, a többi nem. ezt a tényt alátámasztja, hogy a napsugarakat és egyéb szépségeket minden más pályán elfelejti kirenderelni a progi... és a textúrák se mindenhol olyan szépek, mint az elején.
Superman: elvileg numpad * és /, gyakorlatilag nem tudom müxik e, alapjátékban/alphában működött.
nekem az LG írómat valszeg pár eredeti lemez másolásvédelme b*szta -elnézést a kifejezésért, de kb szó szerint így történt- halálra ,tippre a Keresd a nőt és az Árnyék nélkül, a Sony/FHE kiadott pár mókásan védett lemezt (kedvenc akkoris a Monty Pthon Flying Circus S3 volt, első lemez ment, második nem... én meg nem tudtam mire vélni, hogy akkor most mehetek be az FHEhez cseréltetni a látszólag tökéletes lemezt, vagy álljak neki mókázni az anydvdvel). nem kicsit mérgelődtem, hogy én, aki megvettem a boltba, nézhetem a reklámokat, az ugorhatatlan warningokat és egyéb rondaságokat, tetejében pedig szívhatok a másolásvédelemmel és az anydvdvel (egy időben nagyfogyasztó voltam... gyűjtemény olyan 300-350nél tart). eredeti játéknál is kerestem már nodvd fixet, avagy anyádrakszfel securomot/starforcet. illetve nem vettem meg, ez is egy megoldás. nekem nem kötelező másolásvédelemmel szívnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő