- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Visszatöltöttem a Bár mentését és újból kezdtem a Vad vidéket, vissza is tudtam menni, bár egy kidobás volt még a Zsoldosoknál, de legalább visszatölthettem. A Barrett (vagy milyen), majdnem 15 kg-os puskát buktam, mert szerencsére életben van a korábbi játékmenetben már életét vesztett zsoldos, a puska tulajdonosa, amit csak 90.000 rubelért lehetne megvenni tőle.
A kajaszállítás ügyében azonban gubanc történhetett, mert miután megkaptam a Zsoldosoktól a megbízást, elmentem a Csaposhoz. Ott átvettem a cuccot, de utána véletlenül azt mondtam, hogy kész a munka, amit a Csapos elfogadott. Ekkor kikerült tőlem a szállítandó holmi, de a Zsoldosok várják az élelmiszert. "Üres kézzel" visszamentem hozzájuk, kérni nem kértek már semmit, de a feladat benne maradt a PDA-ban.
Ilyenkor nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Ismét kezdjem elölről? Viszont már csak az Erőműtől tudnám újrakezdeni, mert nincsen többféle mentésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest