- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Némi felfedezés: felraktam a no wire modot, ami eltünteti a láthatatlan falakat, és a kerítésekről a drótokat, így lényegében ki lehet gyalogolni a pályákról. Elsőnek Red Forestben próbáltam ki, mert nagyon izgatta a fantáziám az a földút, ami az alagút után van. Persze, sok újdonságot nem találtam, ezen az úton ment - a történetben persze - Strelok át Limanszkba, látható is a háttérben, díszletnek a város néhány épülete. A túloldalon, a banditák / renegade oldalán van egy másik híd is, amelyet időnként egy mesterlövész foglal el. A híd mellett van egy kis bódé (a térképen is látható), a bódé előtt pedig egy pályaváltó pont, amely egyenesen a garbage déli átjárójához vezet, pontosabban a hétköznapi pont mögé, be a susnyásba, ahová normál játékos már nem tudna kimenni a pályaváltás miatt. Meglepődtem nagyon, léptem kettőt oldalra, újabb pályaváltás. WTF? Ez meg Yantarba, az ott lévő Red Forest-es pályaváltó pont mögé rakott, ahová már egyszer eljutottam, csak éppen körbe, a pályán kívülről, a befejezetlen rész irányából. Mivel mindkét pont sima játékosnak megközelíthetetlen, gondolom ezek ugyanolyan spawnpontok, mint amilyenek az SoC-ben voltak, és az npc-k itt közlekednek a pályák között.
Néhány bug vagy fura anomália: amikor blowout jön, az npc-k behúzódnak az arra kijelölt, legközelebbi búvópontra. Mire általában odaérek, már sorban ülnek, de az egyikük mindig halott . . . dutynál is, stalkernél is, és elvileg freedomnál is. Ide töltöttem fel néhány képet erről, meg a fenti barangolásokról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asustor NAS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest