- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
válasz
TazLeacher #2335 üzenetére
Olvasni tudni kell!!! ... felfogni, az pedig egy másik dolog.
Mint a megjelenésből láthatod (tudod: szürke betűk) amit írtam off topic volt.
Ha fel is fogtad volna a benne foglaltakat, akkor észrevehetted volna, hogy nem szándékoztam vitatkozni, a benne foglaltak a véleményemet tükrözik és mint ilyen nem hiszem, hogy akárki is megtudná azt változtatni. Ráadásul arra a két apró dologra is próbáltam rávilágítani, hogy egy-egy konkrét hozzászólásra való reagálás nem jogosít fel senkit a kibicelésre, a megszólításom pedig választ fog szülni, mert ilyen a neveltetésem.Én senkinek a hozzászólását nem szoktam minősíteni, hiszen tiszteletben tartom mások véleményét (max nem érdekel) ... de odáig még sosem jutottam, hogy kvázi baromnak, illetve hülyének minősítsek egy ismeretlen akárkit.
Tudod mit? Igazad van mindenben = Isten vagy! Ennyi. Törődj bele.
Ha választ fogok kapni, reagálok rá ... javaslatom visszanyúlik óvodás korunkra (biztos mindenki volt dedós valamikor): "okos enged....."
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest