Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nincs megállás akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Stalker bázisra visszafelé ballagva, agropromban, döbbenten láttam a minimapen, hogy a bázis közepén van 1, azaz egy darab piros pötty. Gyorsan odasprinteltem, mert ennyire mélyen (és ráadásul egyedül) még semmi sem jött be oda. Ezt találtam: kép1 kép2. A második képen lévő emberkének nincs semmi szerepe, szóval merő véletlen, hogy éppen odasétált, miközben fotóztam, ő a tetőn járőrözik. Fura, hogy 1 renegade a stalker-bázis közepén, védőőrizetben ott ül, hadifogolyként. Eddig egy mellékküldivel sem találkoztam, amely hozzá kapcsolódna, lehet, csak valami bekattant AI?
(#2317) proci985
Kár, mert azt hittem, van benne valami spéci cucc, ebben a játékban általában mindennek van valami funkciója, nem véletlenül rakták oda. . .
A múltkor említett csövet Yantarban megtaláltam, tényleg elég szemkiverősen utal rá, hogy az bizony átjáró lehetett. RIP RostokPedig a bár és wild territory hangulata utolérhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X sok extrával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest