Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz Brent #1226 üzenetére

Van benne Exoskeloton páncélzat?? :DDD Hol? Én minden kereskedőnél bejártam, mert alapvetően lassan viszem végig a játékot, szinte minden mellékküldetést megcsináltam, de nem találkoztam vele Veteran fokozaton. Ehhez lenne egy-két megjegyzésem: csak időcheatet használok, viszont néhány mellékküldetéssel szépen lehet keresni, valamelyik 10000rubelt is ad. De: alapvetően két fegyvert használok, az egyik egy M16-os gránátvetővel (találtam) és távcsővel (ezt is), full upgradelve. Kiírja, hogy 33250 rubel az értéke így, de iszonyat gyenge, az utántöltése meg elég vicces ezena fokozaton. A másik valami angol puska, szintén távcsővel, ellenségtől vettem el, szintén upgradelt.

Végül volt egy harmadik is, az Army Warhouse-ban, a zombiktól nyüzgő telepen szereztem a magaslesen trónoló katonát lőttem ki érte, egy SV Dragunov mesterlövészpuska. (Hogy ez miért volt benne, nem tudom, amikor semmi értelme nincs sema fő,-sem a mellékszálak szempontjából, hiszen nem kaptam olyan küldetést, hogy takarítsam ki, csak úgy magamtól mentem oda, ha nem megyek sosincs mesterlövész puska)

Ez remek fegyver, a baj csak az, hogy sehol sincs hozzá lőszer. Van vagy ötven, amit el is pufogtattam a limanszki híd elleni csatában, amikor a stalkerek jöttek vissza a buborékból és meglepték a banditákat, nekünk meg fedeznünk kellett őket.

Számomra az volt a legélvezetesebb csata, de ott vége is volt, mint a Dragunovnak is, mert több lőszer nulla. Limansz érdektelen, utána az elhagyott kórház kicsit vicces a rengetegmonolit katonával, meg hogy állandóan nyomnom kell magamba az injekciót, különben végem van a sugárzástól. És itt jöna legrosszabb rész, ami végleg betette a kaput nekem. Csernobilban vagyok az utolsó helyszínen, megint megjátszották ezt a teleportálós Quakes rohangálós marhaságot. Tegnap éjszaka le is tettem, mert kicsit elég volt. Kapok két új fegyvert és Strelokot kell hatástalanítanom, de annyian jönnek, hogy ennek így semmi értelme és persze úgy néz ki, hogy csak úgy lehet megcsinálni, ahogyan az ukrán fejlesztők elképzelték. Egy-egy monolit katona két tárat is kibír. Akár 70 méterről is képesek egy gránáttal fejbedobni, ami azonnal robban, az enyém persze késleltetve. Csak gránátoznak-gránátoznak, ha megpróbálok taktikázni, rohangálni, bujkálni, azonnal kész. Ezen a ponton nagyon nem élvezem már a programot, persze becsületből megcsinálom...(és persze azonnal kiírja minden második percben, hogy védelemre van szükség a sugárzás ellen, vicces)
    Amia fejlövést illeti: hol működik, hol nem. A sérülésmodell elég furán lett kidolgozva. Az elhagyott kórházban a mesterlövész háta mögé kerülve gyakorlatilag hátbalőttem egy sorozattal. Semmi. megint újratöltve, semmi. Rázoomoltam a fejére, a lövésnél megtántorodott, majd egy második és harmadik is kellett, hogy megadja magát. :DDD

"mintha nyomkövető töltényeik lennének"

A gránátok is azok. :D ha van olyan szerencsém, hogy nem robban azonnal, akkor mintha húznám magam után futásnál. :DDD

Összefoglalva az utolsó pályát:

-szinte golyóálló ellenfelek
    -szuper-gránátozók
    -azonnali sugárfertőzés veszély és kampó
    Mi kellmég? :D

Új hozzászólás Aktív témák