Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ja, csavarok a SoC-ban is voltak már. Tényleg van másik kijárat a Swamp-ből
Északkeleten. Amúgy valami furcsaság történik. Egy alagútból kéne kivinnem a katonaparancsnok sofőrjének a haverjának a hullájának a PDA-ját (szép, magyaros mondat). Ez a vasúti alagút a Cordon helyszínen. Mikor odaérek, villan egy szép fehéret, és visszadob a sínekre. Nem jutok el a pda-ig, pedig kb. 5 méter kéne. Gondoltam, csakazértis, loholtam mint állat, erre ledobta tálcára a játékot
Mi a fasz ez szerintetek? Persze nem fagyott le, csak nem szabadott látnom mi történik
Ha lenne díj " a legszórakoztatóbb programozási fogások" titulussal, akkor a drága ukrán csapatnak adnám. Ezek a bugok minden pénzt megérnek 
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Északkeleten. Amúgy valami furcsaság történik. Egy alagútból kéne kivinnem a katonaparancsnok sofőrjének a haverjának a hullájának a PDA-ját (szép, magyaros mondat). Ez a vasúti alagút a Cordon helyszínen. Mikor odaérek, villan egy szép fehéret, és visszadob a sínekre. Nem jutok el a pda-ig, pedig kb. 5 méter kéne. Gondoltam, csakazértis, loholtam mint állat, erre ledobta tálcára a játékot