Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Carasc0 őstag válasz  Aarpok

üzenetére Aarpok

üzenetéreÉrtem! Nagyon nehéz a játék, nagyon oda kell figyelni. De legalább élethű. Most jöttem rá hogy azért szédül be néha az ember mert éhes. Ez a sima SGM 2.2-ben nem volt. Nagyon gyakran kell ennie, így legalább fel tudom használi a tárolt élelmiszert. Hibára utaló észrevételeim: - PSi kitöréskor a feladat szöveg helyett ilyesmi jelenik meg: TITLE NOT EXITS 
 - Nekem a rangfejlődés számlálót nem jeleníti meg a HUD. Pedig bekapcsoltam.A többinél nem tudom mert most már viszek magammal fekete kapszulát. Jó hír viszont hogy eddig 1x sem fagyott le.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield