-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Carasc0 #22767 üzenetére
Üdv, dehogynem. Csináltam egy külön patchet mert a nap sem korrekt a modban, plusz Sokolov-ot nem lehetett berakni a Pripyat underground teambe. Ezeket mind javítja elvileg, ha ezt felrakod. Egyébként nem tudom miért de az AK-74 szerintem mocskosul le van butítva ebben a modban. Alig megy el a lövedéke vagy 100 métert, aztán egyszerűen lepottyan. Viszont ha átírom a valós adatokra akkor meg olyan durva lesz hogy 300 méterről is alig kell feljebb célozni hogy fejest lőjek, nem tudom mennyire reális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Star Trek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest