- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKnight
tag
Van egy stalker aki a boiler anomália, és a mocsárból való átlépés között, kb félúton áll. Behozott karakter mert tiszta alfás feje van (cod-os). A nevére nem emlékszem, azzal mit lehet kezdeni? Lehet beszélni vele, de semmi lényeges. Küldi lesz hozzá? Bár egy késszúrás és annyi, elveszi a zóna a lelkét.
-
McKnight
tag
Nah ilyen sem volt még, hogy elakadjak.
Vannak a hajnalosok "Tiszta Égbolt" maradékAzok adtak egy küldit, hogy tisztitsam meg az alállomást egy snork fészektől.
Demármost ott nincs élőlény csak ilyen szikrázó, izgő mozgó, tűzcsináló "IZÉ"
Azzal mit kell tenni? Löni nem tudom, probáltam csavarral is megdobni, de nem segítettVagy vissza kell mennem behúzott farokkal a táborba, hogy jól kiröhögjenek?
-
McKnight
tag
-
McKnight
tag
A szoldosokhoz hogy lehet bemenni amik egy gyárépület mellett vannak Janov-ban, mindig elküldenek melegebb éghajlatra.
Meg a banditák sem lehet csatlakozni, van egy kis bázisuk, bemehetek, de ennyi nem tudok velük érdemlegesen beszélni. Vagy Sultánt nem kellett volna átbaszni?
Csak a szabadsághoz tudok meg a szolgálathoz. -
McKnight
tag
Szép estét!
Valami FPS nyerő beállítást tudok-e? Meg hogy ne szaggasson, amikor tölti be a textúrákat meg a többi nyavaját.
Csak dx 10 meg 11-ben tudom használni a játékot, mert a többi beállításon el sem indul, nem tudom lejjebb venni.3,59 Gb ramot használ a gép játék közben, gondolom 1,59 a windows a maradék meg a játék, úgy tudom van valami config vagy valami kis ügyesség hogy 4 Gb használjon a játék, keresem a fórumon is, de ha valaki tudja ossza meg velem legyenszíves.
Modok:
AF3
A NATURE
SGM 2.2
GUN ADDON
A INDUSTRIAL -
McKnight
tag
Szép estét!
Azta, ez a játék beszippantott, nagyon jó lett ezekkel a modokkal.
Olyan kérdésem lenne, hogy Zatonban volt egy küldi, nem messze szakáll ladikjától, egy fúrésztelep vagy mi.
Ott ki kellett irtanom, segítséggel az embereket.
Meg is lett, és ott találkoztam egy emberrel aki bandita exo-t kinált, 60%-os golyóállósággal meg még valami mást is, azt hol találom meg megint?
Mert ott nincs.Lehet hogy ahol felvettem őket, ott lehetnek, a daruknál?
Nah mind1 holnap megnézem!
-
McKnight
tag
válasz
Medvelászló #11834 üzenetére
azleszaz
-
McKnight
tag
Azt azért elfelejtették mondani kedves fórumtársak hogy van egy szörny amit nem lehet megölni, zaton-ban él e nemes lény, beletoltam 200 db sörétest, közvetlen a fejébe, aztán megpumpáltam AK löszerrel, de semmi, ugyan úgy szaladgált körbe körbe, taposta a földet, meg rádioaktiv volt.
Hozok neki egy kis C4-et és meglátjuk mi lesz
-
McKnight
tag
Csóró társaim úgy hullanak mint a legyek, de legalább jó fegyverük van, amit el lehet adni jó pénzért
-
McKnight
tag
3-ik alfa csapat felszerelés!
M82A1
M14
Hk g36 K sniper
g36c
abakanÉs amire vártam a legkirályab csúúúúcsfegyver, AK-47
imádom, csak nincs lőszer még hozzá
Se a M82A1 csipához -
-
McKnight
tag
Megőrjít ez a keresgélés!
Kaptam egy SGM rejtekhelyet, ami pont a hajon van zatonaban, de nem találom, néztem fent, bent, kint, lent, és egyszerűen nem találom, meg pontosan nem is lehet látni, mert rajta vannak az írások.
De azt ki lehet kapcsolni, kipróbálom.
-
McKnight
tag
Azért ezek nem szarral gurigáznak, olyan fegyverarzenál volt náluk, hogy tátom a számat
-
McKnight
tag
Ok kipróbálgatom!
Megtaláltam az első Alfa csapatomat, egy magaslatról nézek le rájuk
Nem vettek észre, MÉGEnnyi volt, badaráltam öket, még a szerkeztési idö lejárta elött
-
McKnight
tag
Szép napot!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet változtatni a cpu magok számát a játék kezeléséhez. Nekem 1 cpu mag dolgozik csak a játék alatt, pedig van belőle 8, hogyan lehetne rábírni legalább még 1 magot hogy dolgozzon??
Valamelyik játéknál lehetett olyat csinálni, hogy az elérési úthoz hozzá kellett írni "-cpucount 2" vagy valami ilyesmit.Tudnátok ebben segíteni, mert így a videokártya csak 20-50 %-on döcög, és nagyjából annyi is az fps-em, sok helyen. (pl: zaton hajó, mocsár ....stb)
-
McKnight
tag
Megtaláltam menet közben, de azért köszönőm szépen a segítségeket!
Átmentem Zatonba, kezdődhet a móka és kacagás
-
McKnight
tag
Ok, megvan, bár a híd alatt van egy kiskapu amin át lehet menni
Nah akkor megyünk tovább, fémkereső => és az egész mocsárt át kell nézni?????
Az azért durva lesz
Pici help?
-
McKnight
tag
Szép estét!
Nekem olyan kisebb bajom lenne, hogy betettem a "légzést" ami a maszkon keresztüli lélegzetvételt próbálja szimuláltatni, nade amikor veszi a levegőt, vagyis elindítja a hangfájlt akkor van egy kicsi "pörcenés" azaz idegesítő fajta, azzal mit lehetne kezdeni. Esetleg másoknál is előfordul? Vagy csak nekem nem jó a kodekem hozzá?
Lehet szerkezteni a hangfájlt, hogy azt ki lehessen venni belőle, vagy másikat betenni, vagy csak lejjebb venni a hangerejét? -
McKnight
tag
válasz
Physicist03 #11659 üzenetére
Ezzel egyetértek,SŐT, nekem eddig ez a legtutibb, annyira be lehet élni magad. Nekem személy szerint nagyon átjött a játékélmény!
-
McKnight
tag
Ez hiányzott nekem, ki....szot állat, nagyon tetszik, ezek kelletek bele, nagyon élem a játékot, igaz még nagyon az elején vagyok, de olyan lassan haladok, Masteren tolom, mert az nekem jó
Köszönőm szépen a segítséget, hogy össze tudtuk hozni, hogy jól működjön!
Gyönyörű a játék, izgalmas, maxon viszi a gépem mint a sz..t, hála az égnek
Ja egyébként meg találtam hozzá online coop cuccot, állítólag lehet vele nyomulni a single részét lehet csinálni ketten, azt azért még ki kellene próbálni
Válvetve a gonosz mutánsok ellen
További szép estét!
-
McKnight
tag
válasz
Medvelászló #11636 üzenetére
Nekem az volt a gond, most már minden frankó, hogy ha a magyarítást felteszed akkor legalább 1 percet várj a betöltő képernyőnél, mert utána megy, nem tudom miért, de ez van.
Magyarítás nélkül kb 5 mp volt a betöltés utána meg 1 perc, de minden faszán megy már végre -
McKnight
tag
válasz
Medvelászló #11636 üzenetére
Talán egy csöppet!
Amúgy az atmosfearba mit tettél bele, high text, mert az elég ram igényes. -
McKnight
tag
válasz
Medvelászló #11631 üzenetére
Nekem is ez lett, menü van de semmi más, töltő képernyő ozt hali
-
McKnight
tag
Nekem úgy néz ki hogy a magyarítás miatt csinálta a szutyakodást, hogy kilépet xRay hibával, ha a menübe akartam menni.
-
McKnight
tag
Fenn van minden, elindult a játék rendben, beállításoknál Xray engine hiba.
Semmi gond elindít ismét, új játék tökéletesen megy minden, csak nincs beállítások.Valami megoldás, amúgy hova menti a user beállitásokat, mert abban is át lehet írni mindent, irányítás, grafika...stb?
-
McKnight
tag
24 perc és lejön a Absolute Nature pack
Amúgy a lite meg a másik között mi a külömbség, persze a mérete, mert az egyik 700 mega, a másik csak 400
Kijött a Absolute Nature 3.01 is, ha valakit érdekel -
McKnight
tag
Szerbusztok!
Már majdnem lent van minden a játékhoz, csak azt a fránya 1.6.02-t nem tudom feltenni, csak azzal megy vagy a 1.6.01 is megfelel?
-
-
McKnight
tag
Szép estét!
El szeretném kezdeni megint elölről a COP-ot.
Csak kellene valami jó kis mod ami kicsit érdekesebbé teszi a játékot.Olyanra gondolok mint a "complet mod"
Olvastam itt párat, utána nézek azoknak is, de ha valaki mondana modokat, amiket ÉRDEMES feltenni, azt nagyon szépen megköszönném!Ja és érdeklődnék, hogy 3D-ben (Nvidia) tolja-e valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG UltraGear 27GR95QE-B
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest