- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
SVU2-A. De akkor már a Lynx-el jobban jársz, majdnem 2x sebzés (100 vs 60), és jobban nagyít a szkópja. Extraként ellenség-barát elismerő (a játékban "hőkamera" néven fut, olyan mint a sima távcső, bejelöl mindenkit és színekkel mutatja mennyire haver) is van rajta. Előbbin csak hangtompító lehet, de ilyen távból totál felesleges, úgy se tudják merről jön a lövés. Főleg hogy a majd 2x akkora sebzéssel nagyobb az esélyed hogy nem kell 2. lövés, így észrevenni se tudja merről lőtték.
Ez egyedüli hátránya az SVD fajtáknak hogy Freedom haverság (vagy semleges) kell a lőszer vásárláshoz Yanovban, viszont a piros szkóp annyira egyértelműen a Dutyhoz húzza az embert hogy ez nem jön össze. Így meg mindig Zatonba kell visszarohangálni. Persze 1-1 küldetés erejéig ez nem zavaró, csak ha állandó fegyverként használod.
Nemrég kezdtem újra, Lynxxel toltam egy ideig, de visszaváltottam AC96-ra. Nekem az a favorit, olcsó skuló, duplalövéses opció (2 golyó (majdnem) ugyanoda repül), és van hozzá gránátvető. Controller / chimera 2 gránáttól fexik, gondolom a pseudogiantnak is elég 5-6 (még nem teszteltem), és csak 0.08 kg 1 ilyen, sokat lehet cipelni belőle. Ennyi erővel persze lehetne Storm is, az még 1 kilóval könnyebb is, meg némileg pontosabb (legalábbis elméletileg, mert annak meg potyog a golyója mint a Vintar féléknek, így messzire nem igazán jó, márpedig én inkább lőtávolon kívülről irtok, mert alap stalker ruhát használok 0 páncéllal). Viszont a Storm nagyon hamar elkopik, az AC96 meg nem (a sima AK mégkevésbé, de annak se dupla lövése, se gránátvetője nincs), ami hoszabb meneteknél igencsak számít.
-
Piftuka
veterán
Állítottam én ennek az ellenkezőjét?
Egyébként szép dolog, ha lelkes az ember (újoncok esetében ez még különösen könnyen érthető is), de nem ártana figyelmesebben olvasnod!
Különösen akkor, ha 3-4 hónappal ezelőtti hozzászólásokra válaszolsz.
Azt pedig halkan jegyzem meg, hogy egy számítógépes játék esetében olyan kifejezést emlegetni, hogy "kijátszottam" helytelen. A helyes kifejezés: "végigjátszottam".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ashes of Creation (MMO)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest