- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Dhampir #8613 üzenetére
Az a kérdés, hogy ha belekezdesz egy alapjátékba azután hogy az SGM-et toltad, nem fog-e üresnek, unalmasnak tűnni. Az alap stalker hatalmas játék, a legjobb amivel valaha játszottam, de az SGM-ben annyi lehetőség, küldetés, képződmény, helyszín és összességében élmény van, hogy tartok tőle, az alap gém kicsit élettelennek tűnne mostmár.
Nekem is fájt hogy egyszál zokniban rohangálok és sehol egy szerelő, de utána bőségesen kárpótoltak a későbbi részek. Zatontól meg gyönyörűség játszani vele. -
-
PeL
addikt
válasz
Dhampir #8613 üzenetére
Az eredeti fejlesztők sajnos már semmit nem fognak csinálni a STALKER-el mert feloszlott úgy tudom, és a jogokat a Bethesda akarja megvenni. Az eredeti STALKER készítői új csapatot alkottak akik megmaradtak belőle de ők már más néven készítik a STALKER MMO-t (Igen, MMO lesz...): Survarium néven.
Amúgy az első két küldetést csináltad meg kb ezek szerint, az alapján nem ítélném a játékot
Lesznek mutánsok, pl. a falu felszabadítása után az lesz a feladat hogy a mutánsoktól meg kell védeni a falut. Nem lesz sok, 6-8 muti fog támadni de könnyen le lehet szedni őket mert az NPC-k is jobban harcolnak mint az alap játékban. Én nem adnám fel rögtön az elején...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Windows 11
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest