- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
Nekem az első S.T.A.L.K.E.R. játék amivel játszottam a CS volt, és nagyon el voltam ájulva tőle. Szerintem annak a grafikája a legszebb a sorozatban, persze nem emiatt. Úgy, hogy játszottam a CoP-al, és a SoC-al már nem hiszem, hogy az alapjátok lenyűgözne, de pár éve nagy hatást gyakorolt.
Az alapjáték elég kiegyensúlyozatlan (a végére simán lehet terminátorkodni, amúgy a történet vége csapnivaló), de rengeteg mod van ami javítja az alapjátékot questek nélkül (pl. Spartan 11'11). Hatalmas negatívum, hogy gyakorlatilag nincsenek normális sidequestek, csak szerezz egy békalábat, öld meg őt, hozd vissza ezt típusúak.
A frakcióháború viszont elég érdekes, ez más játékban nincsen, már csak emiatt is érdemes szerintem elvinni valameddig a CS-t. Erre is van többféle mod, akár olyan is, amiben semmiféle keretsztori nincs, csak Faction War.
Persze a CS-hez is vannak global modificationok (pl. Zmeelov, ARS, HWM), meg grafikai tuningok (most jött ki a MYSTERY nevű), ezeket kombinálva a CS is egy különleges élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest