- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
Van közvetlen az elejénél egy fa azon kúsztam fel és a tetejéről könnyen átlehet ugrani a kőfejtőre .
Egy rejtekhely van fent belül egy helységben jól el van azért dugva.
Eleinte én is ugrálgattam mindenfelé
Szellemnek hagyott ott Lövész egy üzenetet semmi extra amúgy de legalább ott is jártam szeretek bóklászni a Zónában
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest