- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz
Plazmacucci #37524 üzenetére
Új, és ezért most érdekesnek tartják a közösségben, de még kiforratlan sok hibával, a régi nagyobb mod-ok mind jobbak nála.
Ha meg a gameplay felett szerinted mára már eljárt az idő, akkor meg semmiképpen sem éri meg neked hogy rászánd az idődet. -
Antonius1978
addikt
válasz
Hat, vannak benne jopofa ujitasok az teny. es par dolog ami nem tetszett, csak akkor kezdjel neki, ha nem unod, hogy sokat kell maszkalni, a la Lost Alpha, vagy ne mondjam a Szovetseg Ideje 3-at na abba kellett aztan sokat koricalni, csak azert vittem vegig, mert jo volt a tortenete. A TS-ben sokat kell caplatni, viszont a tortenet az mas, van benne egy uj palya is, ami udito volt szamomra, igaz hogy nem voltam tole elajulva, amiket ott kellett csinalni, de jol hozzaidomult a tortenethez. A vegen lett valami nalam, asszem kifagyott, es pont valami uncsi dolgot kellet csinalni, szoval letoroltem, es a befejezest, kb 15-30 percet megneztem a YT-on.
Csak akkor fogj neki, ha nagyon izgat a tortenet, mert maskepp szerintem a regebbi nagyobb modok sokkal jobbak, erdekesebbek.
Mint emlitettem, van benne par bosszanto dolog is, szoval merlegelj, sok maszkalas+bosszanto dolgok, vagy viszonylag jo tortenet, ennyi, ez a jatek 1x jatszos, ha megcsinalod, tobbe nem fogsz ranezni, na jo, mondjuk 5-10 ev mulva, mire elfelejted hogy mirol volt szo. -
movax
őstag
válasz
Feltettem, de a laptopom GeForce MX350-es csipje ezt már sajnos nem viszi, el sem indult, directx9-cel és legalacsonyabb grafikus beállításokkal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Egérpad topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest