Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Sosem értettem ezt a "Sokat kell mászkálni benne" szövegeket, a STALKER-játékokkal, meg a LA-val kapcsolatban...
Pont a lényege, a franchise esszenciája ez, azért is játszanak vele a mai napig ilyen sokan, mert szembement, szembemegy szinte minden téren azzal a szutyokkal amit ma a kategóriában top game-eknek hívnak...
A Lost Alpha az anno korai beta kiszivárgás miatti elb@szott rajtja óta szépen csendben -már az excended cut-tal is, de a revisited-del pláne- a legautentikusabb és f@szább moddá (inkább külön játékká) fejlődött, amihez képest az Anomaly csak egy túlertékelt RTX-kártya teljesítményteszter, a CoP, Mysery, Gunslinger, satöbbikről nem is beszélve, amik csak a töredékét tudják a LA-nak...
Azok a map-ok pedig felülmúlnak minden mást pályadesignt, amit valaha láttam...Ja, hát "lassú" a játékmenet, meg nehéz is, meg bizony óvatosan kell közlekedni a pályákon, benézni minden kő alá, figyelni minden bokorrezdülésre, de hát ez ennek a játéknak ez a lényege, meg a STALKER-nek is szerintem, tele van a piac egy csomó ilyen Far Cry-al meg f@szom game-ekkel, azokba nem kell "sokat mászkálni", áramvonalazottak is egy kisegítős alsós szintjén, könnyen adják magukat, lehet köztuk válogatni...
-
válasz
Antonius1978
üzenetére
Köszi, ez így felejtős. LA is kiborított egy idő után. Megszépültek az emlékek már, nem érzem azt amit régen, hiába keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield