- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
M@trixfan #36625 üzenetére
Meg is értem, jó dolog a konzol, habár nincs róluk közvetlen tapasztalatom. Megfelelő konzol nélkül kimarad sok játék az ember életéből, mint például a Rain (ez PlayStation 3-on fut).
Kicsit maradiként a billentyűzetet szoktam meg és azt szeretem használni. Ráadásul konzol mellé már megfelelő monitor is kellene, és mindez vélhetően nagyobb pénzfaló befektetést igényelne.
Az sem mindegy, hogy az adott játék milyen konzolon fut, például Xbox, PlayStation, Nintendo..., szóval egy kisebb vagyonba kerülhet az "univerzalitás", ha mindent szeretne az ember, vagy pedig maradnak a kompromisszumok.Amennyiben jól tudom, konzolokon a Stalker-modok sem futnak, de lehet, hogy tévedek, konzol témában nincs jártasságom.
Összefoglalva, a konzol leginkább azoknak való, akik azokat valóban ki is tudják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képregény topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest