- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
M@trixfan #36625 üzenetére
Meg is értem, jó dolog a konzol, habár nincs róluk közvetlen tapasztalatom. Megfelelő konzol nélkül kimarad sok játék az ember életéből, mint például a Rain (ez PlayStation 3-on fut).
Kicsit maradiként a billentyűzetet szoktam meg és azt szeretem használni. Ráadásul konzol mellé már megfelelő monitor is kellene, és mindez vélhetően nagyobb pénzfaló befektetést igényelne.
Az sem mindegy, hogy az adott játék milyen konzolon fut, például Xbox, PlayStation, Nintendo..., szóval egy kisebb vagyonba kerülhet az "univerzalitás", ha mindent szeretne az ember, vagy pedig maradnak a kompromisszumok.Amennyiben jól tudom, konzolokon a Stalker-modok sem futnak, de lehet, hogy tévedek, konzol témában nincs jártasságom.
Összefoglalva, a konzol leginkább azoknak való, akik azokat valóban ki is tudják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest