Hirdetés
- 

Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Papa Joe
tag
válasz

Dhampir

üzenetére
						Ez a kép nagyon ott van!

Emlékszem, amikor a keresztfiaimat oktattam annó: "Nyílt terepen nem rohansz bele a váratlanba! Keresel egy biztonságos magaslatot, és nézd meg, hogy mennyi ellen van ott, és milyen felszereléssel, hol lesz fedezéked, és mit nem látsz át onnan, ahol vagy. Ha kell, válts pozíciót, akit tudsz csendben intézz el..." Pár évvel később már airsoftozni vittem őket, és megkönnyeztem, amikor sorban hozták az ellen zászlóit.
Pedig szeretem a darálást is, de nem véletlen hogy az open world jobban bejön, mint egy csőjáték időre. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - World of Tanks - MMO
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Víz- gáz- és fűtésszerelés
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
 - AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
 - Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield