- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt Ugy latszik csak idokozonkent veletlenszeruen hullatjak el az adott testreszt. 
 En meg Zatonban vagyok, es sikerult 2 orrmanyos labat, meg egy alkutya farkat begyujtsek.
 Az elejen talalunk 3 verszivo csapot, es en valahol meg talaltam valami taskaban 5 darabot.
 Husi szemet es vadkanpatat meg nem talaltam...
 A rongalt fegyvereket beteszed a szerelok ladajaba es akkor csokkenti a fejlesztes es javitas osszeget...
 Janovba Navigatorral megyunk, vagy valaki emlitett valami teleportot az Erdogazdasag tetejen ?! Sensut akkor ez olyasmi, mint a Lost Alpha 1 evvel ezelott, hogy kihalt palyak, keves mutans stb... 
 Mondjuk azota nem jatszodtam a LA-val, lehet hogy feltoltottek picit elettel azota az ures palyakat ?
 A fegyverarzenal milyen ? jo valtozatos ?Az elejen nem szedted ossze az antennakomplexumbol kivezeto jarat vegebol a verszivo csapokat ? 
- 

Sensut őstag Az előző poszttal akartam válaszolni, bocsi, elnéztem. Szóval Janovnak nincs köze a Halál Ellen-hez, normál módon nem tudsz átmenni oda. Viszont ebben a játékban a mutánsok nem mindig hagynak trófeát. Én órákig vadásztam 3 vérszopó karomra, és közben elég sokat kellett lelőnöm ahhoz, hogy begyűjthessem a 3-at. 
- 

Sensut őstag Hát, ez A Halál Leple alatt elég felemás egy alkotás, olyan, mintha valaki unalmában össztákolt volna egy modot a régi pályákból, és hozza nem értő módon néhány feledatot is megpróbált volna beilleszteni több-kevesebb sikerrel. Csak nézzétek ezt a térképet:  Ez egyáltalán nem vall egy profi munkára, és az, hogy a játék mégis szép és Kordon buja, akár egy tündérkert, az az Absolute Nature-nek köszönhető, amit ez a verzió tartalmaz. Hülyeség volt belenyúlni a kezdő felszerelésbe, vissza is csináltam mindent, és kezdtem egy új játékot. A harci, egy lövéses halál bejött, ahogy azt gondoltam, viszont csupán 4 ereklye és egy csomó mutánsalkatrészből vettem startból egy Exot Szidorovicsnál, majd a saját parancsnokom fullra fel is fejlesztette. Még csak egyszer keveredtem harcba a banditákkal, de már a legmagasabb szintű felszerelésben kószálok. Mint mondtam, akár egy pisztolylövéssel padlóra tudnak küldeni száz méterről is, de te is ugyanúgy bármilyen fegyverrel. Azonban az ellenség elég jól átlát a sűrű bozóton, ahová te szinte be se tudsz hatolni, ezért jó előnyre tudnak szert tenni. A hatalmas mutánsokat meg egy lövéssel küldöd a másvilágra, ezért egy adott pillanatban több, mint 60 drb vadkanpatám volt a zsákban, amiből vettem egy Exot  . Szóval, hatalmas bajok vannak az egyensúllyal, de nem csak e téren. A feladatok bugyuták, a kiosztás katasztrofális. Startból elküldött a parancsnok Agroponba, hogy találkozzam valakivel, ez a fő feladat. Agropon meg néhány területtel odébb van. A pályák üresek, csak relikviákat találni helyenként. A mutánsok nem telepednek vissza, hanem ott marad minden hulla, nem tűnnek el, mint máshol. Az anomáliák akkorát vetnek ha közel mész hozzuk, hogy leesel a székről. A szökőáram a földön már méterekről megkóstol, de akkorán, hogy azt hiszed a villám vágott a hátad mögé, és az nem a játékban történik. A csavarokat meg hiába dobálod, mert azok békésen átgurulnak köztük. A gránátok valami atombombára hasonlítanak, beleremeg a ház, olyat szól. Én nem ajánlom ezt senkinek, csak annak, aki még egyet bolyongani szeretne a régi pályákon, mert ezt a szűkszavú, átgondolatlan sztorit látva nem sok kalandra lehet számítani így az elején. És még a fent jelzett technikai problémák mind hátra vannak... . Szóval, hatalmas bajok vannak az egyensúllyal, de nem csak e téren. A feladatok bugyuták, a kiosztás katasztrofális. Startból elküldött a parancsnok Agroponba, hogy találkozzam valakivel, ez a fő feladat. Agropon meg néhány területtel odébb van. A pályák üresek, csak relikviákat találni helyenként. A mutánsok nem telepednek vissza, hanem ott marad minden hulla, nem tűnnek el, mint máshol. Az anomáliák akkorát vetnek ha közel mész hozzuk, hogy leesel a székről. A szökőáram a földön már méterekről megkóstol, de akkorán, hogy azt hiszed a villám vágott a hátad mögé, és az nem a játékban történik. A csavarokat meg hiába dobálod, mert azok békésen átgurulnak köztük. A gránátok valami atombombára hasonlítanak, beleremeg a ház, olyat szól. Én nem ajánlom ezt senkinek, csak annak, aki még egyet bolyongani szeretne a régi pályákon, mert ezt a szűkszavú, átgondolatlan sztorit látva nem sok kalandra lehet számítani így az elején. És még a fent jelzett technikai problémák mind hátra vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Subaru topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rap, Hip-hop 90'
- Hobby rádiós topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Szóval, hatalmas bajok vannak az egyensúllyal, de nem csak e téren. A feladatok bugyuták, a kiosztás katasztrofális. Startból elküldött a parancsnok Agroponba, hogy találkozzam valakivel, ez a fő feladat. Agropon meg néhány területtel odébb van. A pályák üresek, csak relikviákat találni helyenként. A mutánsok nem telepednek vissza, hanem ott marad minden hulla, nem tűnnek el, mint máshol. Az anomáliák akkorát vetnek ha közel mész hozzuk, hogy leesel a székről. A szökőáram a földön már méterekről megkóstol, de akkorán, hogy azt hiszed a villám vágott a hátad mögé, és az nem a játékban történik. A csavarokat meg hiába dobálod, mert azok békésen átgurulnak köztük. A gránátok valami atombombára hasonlítanak, beleremeg a ház, olyat szól. Én nem ajánlom ezt senkinek, csak annak, aki még egyet bolyongani szeretne a régi pályákon, mert ezt a szűkszavú, átgondolatlan sztorit látva nem sok kalandra lehet számítani így az elején. És még a fent jelzett technikai problémák mind hátra vannak...
 . Szóval, hatalmas bajok vannak az egyensúllyal, de nem csak e téren. A feladatok bugyuták, a kiosztás katasztrofális. Startból elküldött a parancsnok Agroponba, hogy találkozzam valakivel, ez a fő feladat. Agropon meg néhány területtel odébb van. A pályák üresek, csak relikviákat találni helyenként. A mutánsok nem telepednek vissza, hanem ott marad minden hulla, nem tűnnek el, mint máshol. Az anomáliák akkorát vetnek ha közel mész hozzuk, hogy leesel a székről. A szökőáram a földön már méterekről megkóstol, de akkorán, hogy azt hiszed a villám vágott a hátad mögé, és az nem a játékban történik. A csavarokat meg hiába dobálod, mert azok békésen átgurulnak köztük. A gránátok valami atombombára hasonlítanak, beleremeg a ház, olyat szól. Én nem ajánlom ezt senkinek, csak annak, aki még egyet bolyongani szeretne a régi pályákon, mert ezt a szűkszavú, átgondolatlan sztorit látva nem sok kalandra lehet számítani így az elején. És még a fent jelzett technikai problémák mind hátra vannak... shield
 shield