Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Nem, 1724, bocs, elírtam az Olvass-el.txt-ben (persze utána lehetne nézni a neten Kant születési évének a segítség olvasgatása helyett).
És azt hiszem, nekem is azért nem nyílt ki másodszorra, mert rossz kóddal próbálkoztam (1721). Javítom a leírást...
Ha megoldod Maliknak (Szabadság) mindkét feladatát, beszélhetsz vele arról, hogy haver, eddig mindent megcsináltam, nem tudsz kisegíteni valamivel? És elmondja, hogy egy osztaguk látott valami furcsa jelenetet és útbaigazít. Egy kazettához vezet a nyom, amiben labor doksik vannak. Ez be tud fuccsolni, ha hamarabb lövöd le az üregben a sznorkokat, minthogy megtudnád ezt az infót.
Ja, Malikéknak van egy szerszámosládában némi pénze, de ha észrevesznek, mikor elveszed (és észrevesznek akkor is, ha nincs senki a szobában), akkor kénytelen leszel kiirtani a Szabadság kontingenst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield