- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79
üzenetére
Tessék, használd egészséggel, ez már az újra csomagolt mod! Diverzáns
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79
üzenetére
Ne duzzogj, becsomagolom és felrakom valamelyik tárhelyemre! Egyszer én is jártam így az SGM1.7+Geo akármilyen pluszos moddal. Itt a többiek feltudták rakni, nekem semmilyen rendszeren sem jött össze.
Összecsomizom és elérhetővé teszem, lehet hogy mást is megszívatna, így is már eleget szívtál vele Te.
Amúgy nagyon pofás a telepítője, csak hát nem angol.
Ha már van hozzá angol fordítás és ráadásul én is eddig szenvedtem vele oroszból fordítással, akkor már játszunk vele.
Kis türelmet kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield