- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59
üzenetére
No várj csak, Kicsit mintha rémlene még egy ajtó, amihez van kód, de azt fel kell törni.
Az egyik szobában van egy halott, nála egy spéci elektronika. Ha az a hátizsákban van és ennek az ajtónak a kódpaneljéhez mész, felugrik egy kis kezelőpanel, amivel meg lehet hackelni a zárat...Más: Borlandod hogy szabadítottad ki? Leadtad a felszerelésedet (előtte érdemes lecuccolni Szidnél), vagy bevállaltad a kimérát. Ha ez utóbbi, akkor Wolf-nál lehet szerezni kiméra parfümöt, ami talán segít. Én már a kiméra kinyírása (4 gránát, meg 6 telitalálat a sörétessel kellett bele) találtam rá, így nem tudom, mit segítene. Valami feromon, amitől a hímek bevadulnak, a nőstények meg nem tudom micsinálnak, még nem jutottam el addig a fordításban.
Egyébként egyre jobban gyanakszom, hogy az angol nem pont ehhez az 1.05-ös verzióhoz van. Pár helyen az orosz egész másról szól, mint az angol. Ez utóbbi sokkal rövidebb, egyszerűbb, vagy egész mást jelent. A vége persze mindig nagyjából ugyanaz a mesének, de a köztes magyarázatok eltérnek erősen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- PH! Darts
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
shield